Mitt konto
Funktionen "Bjud in en vän och få 100 kr"
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Genom att använda funktionen “Bjud in en vän och få 100 kr” så får du 100 kronor i valfri fond av oss, som tack för att du tipsar om SAVR. Vi ger även din vän 100 kronor i samma fond.

Du hittar funktionen “Bjud in en vän och få 100 kronor” i inloggat läge under “Profil”, i huvudmenyn. Där väljer du vilken fond du vill att du och din kompis ska få 100 kronor i. Du kan antingen söka efter en specifik fond eller titta i listan över våra mest populära fonder för inspiration. Skriv sedan ditt namn som avsändare (det behöver inte vara ditt riktiga - kan vara ett smeknamn om du vill). Då skapas en länk som du kan skicka till din kompis. Det enda din vän behöver göra för att automatiskt få sina fondandelar är att skapa ett konto och ett ISK hos oss.

• Det måste vara första gången din vän skapar ett konto hos SAVR.

• Din vän måste använda länken från dig när hen skapar sitt konto hos oss.

• Din vän måste skapa ett Investeringssparkonto (ISK).

• Du kan endast få upp till 900 kr utbetalt under ett kalenderår.

• Både du och din vän måste ha en godkänd bankkoppling för att köpordern på 100 kr ska kunna skapas. Tänk på att en bankkoppling kan ta upp till tre bankdagar att godkännas hos Bankgirocentralen, därför kan det alltså dröja några dagar innan du ser dina fondandelar på ditt konto.

OBS (!) Denna funktion har inaktiverats i samband med vårt plattformsarbete. När det har beslutats att funktionen ska aktiveras på nytt så kommer du att finna den i inloggat läge via vår app/hemsida.