Kom igång
Hur kommer jag igång?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vår registrering är en snabb och smidig process under 3 minuter. När du skapat ett konto hos SAVR öppnar du sedan en ISK-depå till vilken du kan köpa fondandelar. För att öppna en ISK-depå behöver du göra en autogirokoppling till ett transaktionskonto. Kopplingen skrivs inte med SAVR, utan med vår transaktions- och depåleverantör Fondab. Det är endast du, alltid med godkännande via BankID, som kan göra insättningar och uttag då kopplingen väl är etablerad.

Om du önskar att spara för olika syften kan du öppna fler ISK-depåer. Vill du ändra namn på en ISK-depå gör du det genom att logga in, klicka på din depå och sedan klicka på symbolen uppe i högra hörnet som ser ut som ett kugghjul.