Mitt konto
Hur lägger jag till en bankkoppling?
Sandro Thorell avatar
Skrivet av Sandro Thorell
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att lägga till eller ändra ditt kopplade bankkonto så gör du enligt följande:
​
Du loggar in på ditt SAVR-konto och väljer det ISK det gäller. Väl inne på ditt ISK så hamnar du per automatik i "Översikt" och om du sedan går till "Inställningar" (som du finner bredvid "Transaktioner") kommer du att se rubriken "Bankkoppling". Där trycker du sedan på den lilla "pennan" för att lägga till ditt bankkonto.

För att kunna upprätta en bankkoppling till ditt SAVR-konto krävs det ett transaktionskonto (anslutet till BCG/Autogiro såsom lönekonto, vardagskonto, allkonto etc). Sparkonton går dessvärre inte att koppla. I dagsläget är det dessvärre bara möjligt att ha en bankkoppling per ISK.