Våra vanligaste frågor
Hur flyttar jag mina fonder till SAVR?
Zeb Billborn avatar
Skrivet av Zeb Billborn
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du ett tidigare sparande på ett ISK-konto, Fondkonto eller Tjänstepensionskonto hos en annan bank som du vill flytta till oss? Då kan du använda vår automatiska flyttfunktion. Genom att använda den undviker du den extra beskattning som kan uppstå vid en manuell flytt. Du begär en flytt genom att logga in, klicka på "Innehav" och sedan "Flytta sparande till oss". Det enda som krävs av dig är en BankID-signering.

Viktig information!
I samband med vårt pågående plattformsarbete så har vi tyvärr stängt ned flyttfunktionen. Dessvärre har vi inget konkret tidsestimat för när denna kommer vara aktiv igen. Vår ambition är däremot så klart att öppna upp för flyttar igen snarast möjligt efter leverantörsbytet.