Våra vanligaste frågor
Varför ser de historiska fondgraferna likadana ut hos er som hos andra?
Varför ser de historiska fondgraferna likadana ut hos er som hos andra?
Zeb Billborn avatar
Skrivet av Zeb Billborn
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Fondprovisionen betalas ut som pengar till ditt konto för att du själv ska kunna välja om och hur denna ska återinvesteras eller användas till något annat. Om du historiskt hade valt att återinvestera den i samma fond hade du fått en bättre utveckling än vad de historiska graferna för fonden visar.