Säkerhet och kundkännedom
Hur begär jag att få vissa kunduppgifter raderade?
Sandro Thorell avatar
Skrivet av Sandro Thorell
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I de fall du önskar få specifika kunduppgifter raderade, vänligen kontakta vår kundservice via chatten i inloggat läge.

För att hitta vår kundservicechatt går du tillväga enligt följande:

Efter inloggning landar du på startsidan "För dig". Klicka därefter på den lilla cirkeln uppe i högre hörnet som innehåller dina initialer och gå till "Hjälp" längst ner i listan. Sedan klickar du på "Kontakta kundservice", följt av "Skicka ett meddelande till oss" (för att starta en ny konversation).