Alla samlingarInstruktioner (steg för steg)
Hur köper eller säljer jag en fond?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att köpa fonder går du tillväga enligt följande:

1) Logga in på ditt SAVR-konto och gå till det lilla förstoringsglaset i nedre högerkant (via appen) eller "Upptäck" (via hemsidan).

2) Väl där kan du sedan klicka på rutan som är benämnd "Sök efter fonder" och leta upp den fond du söker.

3) När du hittat en fond klickar du på den och navigerar dig till köpknappen som visas i underkant. Därefter väljer du vilket konto du vill handla fondandelar på och belopp du vill köpa för. Slutligen klickar du på "Granska", följt av "Bekräfta köp".

För att sälja fondandelar går du tillväga enligt följande:
1) Logga in och gå till dem tre grafstaplarna som du finner i nederkant.
2) Klicka på det ISK du önskar sälja av fondinnehav ifrån.
3) Under "Fonder" väljer du sedan den, eller dem, fond(er) det gäller.

4) Klicka på "Sälj" och välj sedan belopp/andel som du vill sälja av.
5) Klicka därefter på "Granska".
6) Och slutligen klickar du på "Bekräfta sälj". När säljordrarna har slutförts helt och hållet blir pengarna från dina sålda fondandelar synliga i ditt saldo på ditt konto.