Alla samlingarInstruktioner (steg för steg)
Hur avslutar jag mitt månadssparande?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att radera återkommande köp/månadssparande går du tillväga enligt följande:

1. Logga in på ditt SAVR-konto och gå till det underkonto (t.ex. ett ISK/Fondkonto) där du har dina återkommande köp. Detta finner du om du klickar på de tre grafstaplarna via appen eller "Sparande" via hemsidan.

2. Väl inne på detta konto klickar du sedan på "Månadssparande". Du får då upp dina uppsatta återkommande köp.

3. Om du därefter klickar på ett av dessa återkommande köp så kommer du in i detaljer om vilka fonder och belopp som avses.

4. Klicka sedan på de tre vertikala prickarna högst upp i högra hörnet och välj "Radera månadsspar".

Observera att justeringar av återkommande köp måste ske senast tre bankdagar innan utsatt datum för att reflekteras i innevarande period – annars verkställs justeringen först inför nästa dragning.