Alla samlingarInstruktioner (steg för steg)
Hur kopplar jag mitt bankkonto?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att lägga till eller ändra ditt kopplade bankkonto så gör du enligt följande:
​

Du loggar in på ditt SAVR-konto, klickar på dina initialer (rund ring uppe i högre hörnet) och därefter "Hantera bankkonton". I denna sektion får du sedan alternativen att radera ett befintligt bankkonto (genom att klicka på existerande koppling) eller att lägga till ett nytt genom att klicka på "+ Lägg till bankkonto".