Alla samlingarInstruktioner (steg för steg)
Hur gör jag en direktinsättning via Brite?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att sätta in pengar till ditt saldo via Brite går du tillväga enligt följande:

1. Logga in på ditt SAVR-konto och gå till ditt sparande genom att klicka på de tre grafstaplarna via appen eller "Sparande" via hemsidan.

2. Scrolla sedan längst ner och klicka på "Sätt in pengar".

3. Välj att genomföra insättningen med Brite.

4. Välj det underkonto (t.ex. ISK eller fondkonto) som du vill sätta in pengar på.

5. Välj belopp och klicka på "Fortsätt".

6. Välj din bank, följ instruktionerna för inloggning och signera med BankID.

7. Bekräfta sedan din insättning.