I samband med registrering av nytt konto eller besked om felaktig koppling kan du behöva skriva in ditt kontonummer manuellt. En vanlig anledning till detta är att Swedbanks clearingnummer har en femte extra siffra som måste bort.

Du ändrar bankkoppling under "Inställningar" och väljer "Ändra bankkoppling". För manuell inskrivning av kontonummer väljer du alternativet "Annan bank" längst ner i menyn över bankerna.