Avgifter
Hur mycket sparar jag på att välja SAVR?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Som exempel räknar vi på att du investerar 100 000 kronor.

Föreställ dig att du sätter in beloppet i en aktiefond som vanligtvis har en avgift på 1,5 % men hos oss kostar totalt 0,8 %. Om fonden utvecklas enligt ett historiskt snitt skulle du då kunna spara över 110 000 kronor bara i avgifter, om du behåller fonden i 25 år.

Du hittar vår jämförelsefunktion på vår startsida. Välj din bank och godkänn med BankID så matchar vi de fonder du äger mot vårt utbud. Du får sedan en uppskattad siffra på vad du kan spara med vår lägre avgift.

Du ingår inga avtal med oss och vi sparar inga personuppgifter när du använder funktionen.