Det finns två sätt att betala ditt fondköp. Första alternativet är att göra en insättning. Tänk på att en insättning kan ta upp till 3 dagar att genomföras, så vill du använda ditt saldo så bör du se till att din insättning är genomförd innan du lägger en order.

Du kan även välja att beloppet ska dras direkt från ditt bankkonto. Detta är också vad som sker automatiskt om du saknar täckning på ditt saldo. Alla överföringar sker via den autogirokoppling som du etablerade när du skapade ditt konto.