Kom igång
Återkommande köp (månadssparande och veckosparande)
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan enkelt sätta upp ett regelbundet sparande i de fonder som du är intresserad av att köpa automatiskt varje månad. Det kan du antingen göra på fondsidorna under "Månadssparande" eller på din depå under "Återkommande köp". Du kan antingen välja att spara varje vecka, varannan vecka, varje månad, varannan månad och var tredje månad. Du kan också välja att anpassa köpet så att det bara sker under en viss tidsperiod. Du väljer själv belopp samt vilket datum du vill att pengarna ska dras automatiskt från ditt valda betalsätt. Du kan när som helst sänka eller höja beloppet. Tänk på att det endast är möjligt att skapa återkommande köp i de fonder som handlas dagligen.

Det går antingen att välja att betala från ditt bankkonto eller så kan du välja att sätta upp ett automatiskt sparande med saldo.

Vill du justera ditt månadssparande så klickar du på ditt ISK och går sedan till genvägarna längst ner på sidan. Där väljer du alternativet “Återkommande köp” för att se en lista över de fonder du sparar i automatiskt. Klicka på fonden du vill reglera för att ändra belopp/datum, avsluta eller pausa ditt sparande.

Vi skapar själva fondordern på morgonen en bankdag innan det datum du valt. Detta för att försäkra att överföringen syns på din bank på det valda datumet.