Du kan enkelt sätta upp ett månadssparande i den eller de fonder som du är intresserad av att handla regelbundet varje månad. Du väljer själv belopp samt vilket datum du vill att pengarna ska dras automatiskt från ditt bankkonto. Du kan när som helst sänka eller höja beloppet. Tänk på att det endast är möjligt att månadsspara i de fonder som handlas dagligen.

Vill du justera ditt månadssparande så klickar du på ditt ISK och går sedan till genvägarna längst ner på sidan. Där väljer du alternativet “Månadssparande” för att se en lista över de fonder du sparar i månadsvis. Klicka på fonden du vill reglera för att ändra belopp/datum, avsluta eller pausa ditt sparande.

Vi skapar själva fondordern på morgonen en bankdag innan det datum du valt. Detta för att försäkra att överföringen syns på din bank på det valda datumet.