Tycker du att din kompis, förälder eller kanske sambo borde börja spara? Tipsa om SAVR - och få 100 kronor att ge bort i en favoritfond!

Du hittar vår nya funktion "Ge 100kr till en vän" i inloggat läge under "Mer", i huvudmenyn. Du kan antingen söka efter en specifik fond eller välja i listan över våra mest populära fonder för inspiration. Skriv sedan ditt namn som avsändare (det behöver inte vara ditt riktiga - kan vara ett smeknamn om du vill). Då skapas en länk som du kan skicka till din kompis. Det enda din vän behöver göra för att automatiskt få sina fondandelar är att skapa ett konto och ett ISK hos oss.