Fondhandel
Fondbyten och bytesordrar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att byta en fond mot en annan så loggar du in på ditt konto, klickar på ditt ISK, väljer fonden du vill byta och klickar sen på de tre vita prickarna som syns bredvid köp- och säljknappen. Välj sedan "Byt till en annan fond" för att komma till en sida där du antingen kan söka efter fonden eller välja bland våra mest populära fonder. När du valt en fond så kan du välja att antingen välja att byta allt, byta hälften eller ett annat belopp.

Viktigt att tänka på om du handlar fonder i utländsk valuta:

- Om du byter från en fond som handlas i SEK till en fond som handlas i utländsk valuta så betalar du en växlingsavgift endast vid köp (0.5%).

- Om du byter från en fond som handlas i utländsk valuta till en fond som handlas i SEK så betalar du en växlingsavgift endast vid sälj (0.5%).

- Om du byter från en fond som handlas i utländsk valuta till en annan fond som handlas i utländsk valuta så betalar du en växlingsavgift för både köp (0.5%) och sälj (0.5%).

Viktig information!
I samband med vårt migreringsarbete med plattformen så har funktionen för fondbyten dessvärre inaktiverats. Det går fortfarande bra att lägga en säljorder följt av en köporder och vi arbetar för fullt på se till att lansera denna funktion snarast möjligt.