Hur kan jag kontakta er?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi finns här och svarar gärna på alla dina frågor och funderingar. Du kan prata med oss genom vår chatt eller skicka ett mail till info@savr.com. Vill du nå oss på telefon gör du det via: 08-38 52 00 (begränsade tider och generella, icke kontospecifika, frågor endast).

Av säkerhetsskäl svarar vi i första hand på dina frågor via vår chatt när du är inloggad. Då vet vi att du är den du säger genom att du loggat in med ditt BankID. Vi erbjuder tyvärr ingen kundservice över telefon i dagsläget. Detta på grund av säkerhetsskäl och för att hålla nere avgifterna för våra kunder.

Våra öppettider är:
Helgfria vardagar 9.00 - 17.00.