Du kommer snabbt igång genom att gå igenom vår registrering som bara tar några minuter. Där gör du följande:

• Väljer hur mycket du vill spara varje månad och om du vill lägga till någon summa i startkapital. (Du kan efter att du kommit igång när som helst ändra din månadssumma eller göra en engångsinsättning.)
  • Fyller i de uppgifter vi behöver för att kunna öppna ditt konto samt dra ditt månadssparande från ditt bankkonto via autogiro.
  • Signerar med Mobilt BankID.

Nu är du igång!