Kom igång
Hur kommer jag igång?
Skrivet av SAVR
Uppdaterad igår

Vår registrering är en snabb och smidig process under 3 minuter. När du skapat ett konto hos SAVR öppnar du sedan ett underkonto (ISK eller Fondkonto) genom vilket du sedan kan köpa fondandelar. Till detta underkonto behöver du upprätta en autogirokoppling till ett transaktionskonto. Det är endast du, alltid med godkännande via BankID, som kan göra insättningar och uttag då kopplingen väl är etablerad.

Om du önskar att spara för olika syften kan du öppna fler underkonton (max. 20 st). Vill du ändra namn på ett underkonto gör du det under inställningarna till underkontot.

Fler frågor kring detta? Kontakta oss via vår chatt!