Nej, i dagsläget har vi ingen applikation som man kan ladda ner till sin smartphone. Det många önskar är dock främst att få en "appikon"/genväg till SAVR på sin hemskärm, vilket däremot är fullt möjligt och enkelt fixat. Se gärna guiden nedan för hur du gör.

För iPhone:

1. Gå till savr.com i webbläsaren i din mobil (eller savr.com/sv/logga-in om du vill ha genvägen till loginsidan).
  2. I skärmens nederkant, tryck på kvadraten med en pil som pekar uppåt i.
  3. Dra åt sidan och tryck sedan på valet "Lägg till på hemskärmen".
  4. Döp förslagsvis om den till endast "SAVR" och spara.
  5. Ikonen har nu skapats på hemskärmen och kan flyttas runt som andra appikoner dit du vill ha den.

För Android:

1. Gå till savr.com i Chrome* (eller savr.com/sv/logga-in om du vill ha genvägen till loginsidan).
  2. Tryck på menyknappen.
  3. Tryck sedan på "Add to homescreen" (Lägg till på hemskärm).
  4. Välj förslagsvis namnet "SAVR" och spara.
  5. Du har nu fått ikonen på din hemskärm och kan flytta runt och hantera den som andra appar.

*Det går även att göra i Firefox men går då till lite annorlunda.

SAVR anpassar sig automatiskt för olika skärmstorlekar och vårt mål är att skapa en så bra mobilupplevelse som möjligt, då en stor del av våra användare loggar in via sina mobiler. Samtidigt vill vi att man enkelt ska kunna nå SAVR från sina olika enheter, och vill man istället gå in via sin dator eller iPad går det givetvis också bra.